CENTRE
400
page-template-default,page,page-id-400,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

CENTRE

Benvinguts a l’estudi de ioga Om Shanti

Benvinguts al nostre Estudi de Ioga Om Shanti, que significa ‘pau interior’. Un estudi amb més de 40 anys d’història,  en el qual t’ajudarem a incrementar l’energia del teu cos,  t’alliberarem de tensions i de blocatges i et portarem  a un nou estat de quietud i calma mental.

 

El concepte Om Shanti té un profund significat espiritual i el fem servir per saludar o com a símbol de respecte en la nostra interacció amb els éssers espirituals.  Amb l’OM, diem: «Jo soc l’ànima,  l’ésser espiritual». Amb el SHANTI, diem: «Pau, l’essència original  de l’ésser». OM SHANTI. «Jo sóc l’ànima»  «Sóc ànima pacífica».

 

La nostra visió és la d’oferir un espai per a la pràctica del ioga i per al desenvolupament personal,  la qual cosa inspira i contribueix a fer créixer  cada persona; és una filosofia que equilibra el cos i la ment, un espai on hi ha comunitat, comunicació, benestar i un fi comú: gaudir de la vida, ser feliç!

 

El ioga no és competició ni exhibició i pot ser viscut per qualsevol persona independentment de la seva edat o creença, sempre  que s’accepti amb sinceritat i humilitat. La  pràctica s’ha de fer des de l’amabilitat, i respectant les limitacions que tots tenim, però, perquè això succeeixi, s’ha de partir de l’acceptació  d’un mateix.

 

Oferim classes per a un públic divers, des de principiants fins a practicants assidus, classes privades, etc.

 

El nostre estil de ioga posa l’èmfasi en l’alineació de la ment, i el cos. El ioga, amb els peus a la terra, es  recolza en tres punts que creiem que són bàsics: atenció, consciència corporal global i acceptació  d’un mateix. Aquests tres punts es poden resumir en un de sol: “adonar-se de”.

 

A Om Shanti trobaràs un ambient de pau, de bona energia, un ambient que inspira i que ens porta cap a l’equilibri, cap al benestar i cap a la joia. Aquí et sentiràs animat a seguir creixent en molts sentits i profundament ajudat. Aquí tots compartim la visió  que quan ajudem els altres, estem contribuint a l’enriquiment de la comunitat global per a benefici de tothom.

 

Amb ganes de conèixer i començar a practicar…

INSTAL -LACIONS

INSTAL-LACIONS

Un espai per trobar-te a tu mateix i amb les altres persones que busquen el mateix que tu: creixement personal, retrobament amb l’ equilibri, benestar del  cos, aquietament de la ment.

 

 

 

 

SALA

SALA

Un espai de 108 m2, amb molt caliu, on podràs trobar un lloc acollidor, confortable i tranquil

 

 

INTERIOR

INTERIOR

Té una zona de trobada o simplement per a llegir una revista, un llibre, una sala gran amb moqueta per la pràctica, dos vestidors i lavabos complets.