CENTRE
400
page-template-default,page,page-id-400,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-27.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1413,elementor-page elementor-page-400
 

CENTRE

Benvinguts a l’estudi de ioga Om Shanti

Benvinguts al nostre Estudi de Ioga Om Shanti, que significa ‘pau interior’. Un estudi amb més de 40 anys d’història,  en el qual t’ajudarem a incrementar l’energia del teu cos,  t’alliberarem de tensions i de blocatges i et portarem  a un nou estat de quietud i calma mental.

 

El concepte Om Shanti té un profund significat espiritual i el fem servir per saludar o com a símbol de respecte en la nostra interacció amb els éssers espirituals.  Amb l’OM, diem: «Jo soc l’ànima,  l’ésser espiritual». Amb el SHANTI, diem: «Pau, l’essència original  de l’ésser». OM SHANTI. “Jo sóc l’ànima”  “Sóc ànima pacífica”.

 

La nostra visió és la d’oferir un espai per a la pràctica del ioga i per al desenvolupament personal,  la qual cosa inspira i contribueix a fer créixer  cada persona; és una filosofia que equilibra el cos i la ment, un espai on hi ha comunitat, comunicació, benestar i un fi comú: gaudir de la vida, ser feliç!

 

El ioga no és competició ni exhibició i pot ser viscut per qualsevol persona independentment de la seva edat o creença, sempre  que s’accepti amb sinceritat i humilitat. La  pràctica s’ha de fer des de l’amabilitat, i respectant les limitacions que tots tenim, però, perquè això succeeixi, s’ha de partir de l’acceptació  d’un mateix.

 

Oferim classes per a un públic divers, des de principiants fins a practicants assidus, classes privades, etc.

 

El nostre estil de ioga posa l’èmfasi en l’alineació de la ment, i el cos. El ioga, amb els peus a la terra, es  recolza en tres punts que creiem que són bàsics: atenció, consciència corporal global i acceptació  d’un mateix. Aquests tres punts es poden resumir en un de sol: “adonar-se de”.

 

A Om Shanti trobaràs un ambient de pau, de bona energia, un ambient que inspira i que ens porta cap a l’equilibri, cap al benestar i cap a la joia. Aquí et sentiràs animat a seguir creixent en molts sentits i profundament ajudat. Aquí tots compartim la visió  que quan ajudem els altres, estem contribuint a l’enriquiment de la comunitat global per a benefici de tothom.

 

Amb ganes de conèixer i començar a practicar…

INSTAL -LACIONS

INSTAL-LACIONS

Un espai per trobar-te a tu mateix i amb les altres persones que busquen el mateix que tu: creixement personal, retrobament amb l’ equilibri, benestar del  cos, aquietament de la ment.

 

 

 

 

SALA

SALA

Un espai de 108 m2, amb tota la sala emmoquetada, amb molt caliu, on podràs trobar un lloc acollidor, confortable i tranquil

 

 

INTERIOR

INTERIOR

Té una zona de trobada o simplement per a llegir una revista, un llibre, una sala gran amb moqueta per la pràctica, dos vestidors i lavabos complets.