ELS PROFESSIONALS
692
page-template-default,page,page-id-692,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

ELS PROFESSIONALS

Encarna4

Encarna Sanjosé

 

Graduada en el medi odontològic com a protèsica dental en el Centre de Grau Superior a BCN 1988.

Instructora d’aeròbic acreditada per AFFA (Aerobics and Fitness Association of America, 1991 a Estats Units).

Instructora d’aeròbic acreditada per AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic, 1992).

Ha participat en diferents convencions internacionals i nacionals d’aeròbic i de fitness organitzades per la FEDA (Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness).

Professora de ioga certificada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga,  2008 – 2012).

 

Fa 30 anys que es dedica a impartir  classes de gimnàstica en diferents centres esportius, durant tot aquests temps  ha anat aflorant  la necessitat de connectar amb un espai intern més profund i aleshores va decidir formar-se com a professora de ioga, durant tots aquests anys  ha compaginat les seves dues passions: l’odontològica i l’esport.

 

Des de molt jove l’Encarna va sentir un interès innat per a l’estudi dels àmbits espirituals de la vida, va indagar per mitjà de llibres, d’esports, i de la seva gran passió: els viatges, amb els quals va poder conèixer diferents persones de tot el món, i va aprendre aspectes de la seva cultura, de la seva història, dels seus costums  i els seus pensaments.

Durant 15 anys va estudiar amb diferents professors de ioga, entre ells el iogui Andrei Ram, Quim Altés, Rosa Mª Marcos, Gemma Vidal entre altres. Al mateix temps, ella ja impartia classes de ioga.

 

Avui  ofereix la pràctica del ioga en el seu estudi com una forma de enfrontar-nos al món, amb gratitud, honestedat i sentiment. Ella el viu i el transmet des de la seva gran passió i l’utilitza com una eïna de autoconeixement i transformació. Per a ella és important transmetre l’ ensenyança del ioga d’ una forma clara i senzilla. En les seves classes combina, de forma harmoniosa,  l’execució d’ una alineació correcta  de les asanes i l’atenció sobre el cos i la ment.

 

Actualment,  dirigeix el seu propi estudi de ioga amb molta passió, amb coneixements i experiència, per tal de poder transmetre  aquesta disciplina del ioga des del  respecte i l’amabilitat.

Foto

Yuli Ccora

 

Hola a tots, sóc Yuli, però els meus amics em diuen Yul, i vinc de la bella terra del Perú. El meu viatge fins aquí ha estat una travessia increïble plena d’aprenentatge i transformació. Permet-me explicar-te una mica sobre mi.

Em vaig graduar en Administració d’Empreses a UPC, Perú, i vaig perfeccionar les meves habilitats culinàries a Le Cordon Bleu, Perú. Tot i això, la meva veritable passió i vocació em van portar al món del ioga.
Sóc instructora certificada de Ioga a Apta Vital Sport, Espanya, i m’he format a Vinyasa, Ashtanga, Ioga per a embarassades, Meditació, Pranayama, Hatha i Yin Yoga. La meva pràctica de ioga va començar fa 5 anys, quan la rutina i l’estrès dominaven la meva vida. Va ser un canvi radical cap al benestar físic i mental.
Al llarg del meu viatge, he descobert la profunda connexió entre el ioga i l’alimentació conscient. El meu enfocament no es limita a les postures físiques; és una filosofia de vida que busca equilibrar ment, cos i esperit.
El meu objectiu és compartir amb tu un estil de ioga amigable i profund, fomentant l’harmonia i la plenitud a la teva vida. A través de tallers, formacions i la influència d’inspiradors mestres, segueixo aprenent i creixent en aquesta bella disciplina.
El ioga ha transformat la meva vida, i el meu desig és que també ho pugui fer per tu. Junts podem trobar la pau interior i sanació a través d’aquesta pràctica meravellosa.
Uneix-te a mi en aquest viatge d’autodescobriment i benestar!.
Foto4

Jànhavi

 

El ioga forma part de la meva essència des de que vaig néixer. Ja des de la panxa de la meva mare, fins els 4 anys, vaig estar vivint amb els meus pares entre un ashram de Barcelona i un de Ganeshpuri (Índia) de Swami Muktananda Paramahamsa.

Amb 11, 12 i 14 anys passava els estius a l’ashram de Shanti Mandir, de Mahamandaleshwar Swami Nityananda (successor del Swami esmentat abans), on assistia als retirs de ioga per a nens, on consistia en classes de meditació, kirtans i estudis de filosofia vedanta i de Kashmir Shaivism d’una forma molt amena per als nens.

Al anar creixent, vaig seguir tenint ganes d’aprendre i conèixer aquesta filosofia de forma més profunda, fent diferents viatges a la Índia per estudiar i immergint-m’hi.

Sempre ho havia portat com una cosa molt íntima meva, fins que fa dos anys i sense jo buscar-ho, em va sortir la possibilitat de poder donar classes de ioga. Ho vaig provar, i em va semblar fascinant tenir la oportunitat de poder transmetre a la gent, des de la meva més humil manera, el que jo entenc com a ioga.