ELS PROFESSIONALS
692
page-template-default,page,page-id-692,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default
 

ELS PROFESSIONALS

Encarna3

Encarna Sanjosé

 

Graduada en el medi odontològic com a protèsica dental en el Centre de Grau Superior a BCN 1988.

Instructora d’aeròbic acreditada per AFFA (Aerobics and Fitness Association of America, 1991 a Estats Units).

Instructora d’aeròbic acreditada per AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic, 1992).

Ha participat en diferents convencions internacionals i nacionals d’aeròbic i de fitness organitzades per la FEDA (Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness).

Professora de ioga certificada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga,  2008 – 2012).

 

Fa 30 anys que es dedica a impartir  classes de gimnàstica en diferents centres esportius, durant tot aquests temps  ha anat aflorant  la necessitat de connectar amb un espai intern més profund i aleshores va decidir formar-se com a professora de ioga, durant tots aquests anys  ha compaginat les seves dues passions: l’odontològica i l’esport.

 

Des de molt jove l’Encarna va sentir un interès innat per a l’estudi dels àmbits espirituals de la vida, va indagar per mitjà de llibres, d’esports, i de la seva gran passió: els viatges, amb els quals va poder conèixer diferents persones de tot el món, i va aprendre aspectes de la seva cultura, de la seva història, dels seus costums  i els seus pensaments.

Durant 15 anys va estudiar amb diferents professors de ioga, entre ells el iogui Andrei Ram, Quim Altés, Rosa Mª Marcos, Gemma Vidal entre altres. Al mateix temps, ella ja impartia classes de ioga.

 

Avui  ofereix la pràctica del ioga en el seu estudi com una forma de enfrontar-nos al món, amb gratitud, honestedat i sentiment. Ella el viu i el transmet des de la seva gran passió i l’utilitza com una eïna de autoconeixement i transformació. Per a ella és important transmetre l’ ensenyança del ioga d’ una forma clara i senzilla. En les seves classes combina, de forma harmoniosa,  l’execució d’ una alineació correcta  de les asanes i l’atenció sobre el cos i la ment.

 

Actualment,  dirigeix el seu propi estudi de ioga amb molta passió, amb coneixements i experiència, per tal de poder transmetre  aquesta disciplina del ioga des del  respecte i l’amabilitat.

Foto Guiomar2

Guiomar Burgos

 

Titulada en Dansa Clàssica a l’Escola Superior d’Art Dramàtic i Dansa de València en 1987. Estudia altres tècniques de moviment, Tècnica Release, Mètode Feldenkrais, Acrobàcia, Expressió Corporal Dramàtica. Durant 20 anys va ballar en diferents companyies de dansa amb coreògrafs nacionals i internacionals. El 2014 es llicencia en dansa a efectes de docència pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

 

Va començar la seva pràctica del ioga al 1998. Es va formar a Kundalini Ioga, Viniyoga i Ioga Terapèutic.

Ha estat docent a Happy Ioga des de l’any 2006 en les formacions de professors de Kundalini i Hatha ioga especialitzant-se en tècnica d’asana i pranayama.

Al costat de Lourdes Arce ha escrit un manual de Hatha Ioga fruit dels seus anys com a formadora.

 

Des de fa 10 anys va augmentar el seu interès pel treball específic de la respiració. Va investigar, a més del ioga, en disciplines com la Psicoteràpia Respiratòria, el Mètode Feldenkrais, el Mètode GDS i altres. Denomina a aquest treball, Respiració Integral i actualment ho transmet a través de classes particulars, tallers i col·laboracions en diferents formacions amb la intenció d’ajudar a aquelles persones que desitgin millorar les seves vides.

Foto

Zoe Balasch

 

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. En paral-lel estudia diferents tècniques de dansa i dansa-teràpia a la UAB  i a l’ INEFC Lleida i  forma part de diferents companyies dedicant-se a la dansa i la creació escènica.

Practica ioga durant anys i decideix  formar-se com a professora de Hatha ioga com  agraïment a tot el què li va brindar la meditació i  la pràctica del ioga quan li va ajudar en una etapa difícil de la vida en què la seva maternitat es va veure truncada bruscament.

Estudia al Centre de ioga l’OM amb en Miquel Gabarró, titulació regulada per l’AEPY (2007-2011) i posteriorment fa l’acreditació de la Generalitat de Catalunya. En acabar la formació s’endinsa en el cant de mantras i la cosmologia del so estudiant diversos anys  Naad ioga ( ioga del so) amb Quim Altés, Surinder Singh, Mark Dyczkowski i Amelia Cuni. Des del 2011 segueix les ensenyances del ioga no-dual del Caixmir amb Eric Baret. Estudia llengua i literatura Sànscrita a la Universitat de Barcelona amb la Dra.Ma Elena Sierra. Viatje al Nord de la India on passa una temporada a l’Ashram Yoga Niketan de Rishikesh, vinculat a les ensenyances de Swami Yogeshwaranand Paramhamsa.

Des de fa 15 anys  combina la docència amb la creació artística. Com a professora de ioga es defineix la prioritat de donar suport al camí que ha de recórrer cadascú individualment. Referent a la línia pedagògica que segueix,  el què millor li defineix és facilitar i crear espais per a que aparegui un cos disponible al moment present.