ELS PROFESSIONALS
692
page-template-default,page,page-id-692,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

ELS PROFESSIONALS

Encarna3

Encarna Sanjosé

 

Graduada en el medi odontològic com a protèsica dental en el Centre de Grau Superior a BCN 1988.

Instructora d’aeròbic acreditada per AFFA (Aerobics and Fitness Association of America, 1991 a Estats Units).

Instructora d’aeròbic acreditada per AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic, 1992).

Ha participat en diferents convencions internacionals i nacionals d’aeròbic i de fitness organitzades per la FEDA (Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness).

Professora de ioga certificada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga,  2008 – 2012).

 

Fa 30 anys que es dedica a impartir  classes de gimnàstica en diferents centres esportius, durant tot aquests temps  ha anat aflorant  la necessitat de connectar amb un espai intern més profund i aleshores va decidir formar-se com a professora de ioga, durant tots aquests anys  ha compaginat les seves dues passions: l’odontològica i l’esport.

 

Des de molt jove l’Encarna va sentir un interès innat per a l’estudi dels àmbits espirituals de la vida, va indagar per mitjà de llibres, d’esports, i de la seva gran passió: els viatges, amb els quals va poder conèixer diferents persones de tot el món, i va aprendre aspectes de la seva cultura, de la seva història, dels seus costums  i els seus pensaments.

Durant 15 anys va estudiar amb diferents professors de ioga, entre ells el iogui Andrei Ram, Quim Altés, Rosa Mª Marcos, Gemma Vidal entre altres. Al mateix temps, ella ja impartia classes de ioga.

 

Avui  ofereix la pràctica del ioga en el seu estudi com una forma de enfrontar-nos al món, amb gratitud, honestedat i sentiment. Ella el viu i el transmet des de la seva gran passió i l’utilitza com una eïna de autoconeixement i transformació. Per a ella és important transmetre l’ ensenyança del ioga d’ una forma clara i senzilla. En les seves classes combina, de forma harmoniosa,  l’execució d’ una alineació correcta  de les asanes i l’atenció sobre el cos i la ment.

 

Actualment,  dirigeix el seu propi estudi de ioga amb molta passió, amb coneixements i experiència, per tal de poder transmetre  aquesta disciplina del ioga des del  respecte i l’amabilitat.

aime3

Aimé Vicente

 

«El Ioga és per a tots una càlida llar al qual tots som benvinguts, per a connectar amb la font infinita de pau i satisfacció».

El Ioga va arribar a la seva vida, als quatre anys per part del seu pare que era professor. Així és que els retirs i classes eren una cosa molt quotidiana.
Va anar coneixent comunitats de ioguis i ioguinis lliurats a la pràctica que van ser inspiració per a continuar aquest camí.

Als dinou anys va realitzar dos anys de professorat en Ioga i un any d’instructora en meditació en la Fundació Ioga Om Internacional a l’Argentina.
Va començar a fer classes en alguns estudis i fins avui, vuit anys després, va viure un constant donar i rebre d’aquesta pràctica transformadora.

Va continuar formant-se a l’Índia i Nepal, a l’escola Bindusar en Ashtanga Ioga, establint un ritme de sadhana personal. També coneixent Ashrams i mestres de diverses branques, es va veure molt nodrida per ells.
Així és que en els tres mesos vivint allí, va oferir classes a viatgers de tot el món que visitaven la ciutat del Ioga, Rishikesh i també en Pokhara.

Actualment a Espanya el kirtan es va convertir en una altra manera de transmetre , a més de la física del Ioga i la meditació.

Continua formant-se en filosofia i psicologia tibetana en l’Entrenament Mental Integral impartit per Paramita, la seu de fundació Sakya a Espanya.

La seva motivació és brindar l’alleujament que els mestres li van donar al llarg de la seva vida mitjançant la pràctica a qualsevol persona per mitjà d’un Ioga senzill i accessible a tothom.

 

Professora de Hatha Ioga i Meditació / Fundació Yoga Om Internacional / 500.

 

Formació en Asthanga Ioga / Bindusar Yoga / 100 hs.

Foto4

Jànhavi

 

El ioga forma part de la meva essència des de que vaig néixer. Ja des de la panxa de la meva mare, fins els 4 anys, vaig estar vivint amb els meus pares entre un ashram de Barcelona i un de Ganeshpuri (Índia) de Swami Muktananda Paramahamsa.

Amb 11, 12 i 14 anys passava els estius a l’ashram de Shanti Mandir, de Mahamandaleshwar Swami Nityananda (successor del Swami esmentat abans), on assistia als retirs de ioga per a nens, on consistia en classes de meditació, kirtans i estudis de filosofia vedanta i de Kashmir Shaivism d’una forma molt amena per als nens.

Al anar creixent, vaig seguir tenint ganes d’aprendre i conèixer aquesta filosofia de forma més profunda, fent diferents viatges a la Índia per estudiar i immergint-m’hi.

Sempre ho havia portat com una cosa molt íntima meva, fins que fa dos anys i sense jo buscar-ho, em va sortir la possibilitat de poder donar classes de ioga. Ho vaig provar, i em va semblar fascinant tenir la oportunitat de poder transmetre a la gent, des de la meva més humil manera, el que jo entenc com a ioga.