ELS PROFESSIONALS
692
page-template-default,page,page-id-692,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

ELS PROFESSIONALS

Encarna3

Encarna Sanjosé

 

Graduada en el medi odontològic com a protèsica dental en el Centre de Grau Superior a BCN 1988.

Instructora d’aeròbic acreditada per AFFA (Aerobics and Fitness Association of America, 1991 a Estats Units).

Instructora d’aeròbic acreditada per AEFA (Associació Espanyola de Fitness i Aeròbic, 1992).

Ha participat en diferents convencions internacionals i nacionals d’aeròbic i de fitness organitzades per la FEDA (Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness).

Professora de ioga certificada per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga,  2008 – 2012).

 

Fa 30 anys que es dedica a impartir  classes de gimnàstica en diferents centres esportius, durant tot aquests temps  ha anat aflorant  la necessitat de connectar amb un espai intern més profund i aleshores va decidir formar-se com a professora de ioga, durant tots aquests anys  ha compaginat les seves dues passions: l’odontològica i l’esport.

 

Des de molt jove l’Encarna va sentir un interès innat per a l’estudi dels àmbits espirituals de la vida, va indagar per mitjà de llibres, d’esports, i de la seva gran passió: els viatges, amb els quals va poder conèixer diferents persones de tot el món, i va aprendre aspectes de la seva cultura, de la seva història, dels seus costums  i els seus pensaments.

Durant 15 anys va estudiar amb diferents professors de ioga, entre ells el iogui Andrei Ram, Quim Altés, Rosa Mª Marcos, Gemma Vidal entre altres. Al mateix temps, ella ja impartia classes de ioga.

 

Avui  ofereix la pràctica del ioga en el seu estudi com una forma de enfrontar-nos al món, amb gratitud, honestedat i sentiment. Ella el viu i el transmet des de la seva gran passió i l’utilitza com una eïna de autoconeixement i transformació. Per a ella és important transmetre l’ ensenyança del ioga d’ una forma clara i senzilla. En les seves classes combina, de forma harmoniosa,  l’execució d’ una alineació correcta  de les asanes i l’atenció sobre el cos i la ment.

 

Actualment,  dirigeix el seu propi estudi de ioga amb molta passió, amb coneixements i experiència, per tal de poder transmetre  aquesta disciplina del ioga des del  respecte i l’amabilitat.

Sandra

Sandra Ramos

 

Quan vaig acabar el BUP em vaig decidir a estudiar CIÈNCIES EMPRESARIALS a la universitat FUB de Manresa, estudis homologats per la universitat Autònoma de Bellaterra.

 

Porto treballant en el món del fitness com ENTRENADORA PERSONAL titulada per ORTHOS des de 1998. Durant aquest temps he treballat en tres gimnasos : Viasport, Cube i actualment a l’Ateneu les Bases de Manresa des del 2009. On coordino l’estudi de pilates reformer i imparteixo classes de hatha ioga, ioga dinàmic, pilates i Bodybalance. Durant aquests anys he passat per diferents disciplines com: spinning, bodycombat, ball, natació, pilates, ioga, bodyart, Bodybalance i tonificació.

 

Especialitzada en PILATES I REFORMER PILATES (pilates amb màquina) i  MVE ( pilates en cadira )  per l’escola internacional Peak Pilates

El HATHA IOGA va arribar a la meva vida gairebé per casualitat, primer com a usuària i amb el temps vaig veure que a l’aplicar-ho als  meus clients, milloraven més ràpid. Així és quan em vaig decidir a formar-me en 2015 per l’escola Yogasíntesis, de la qual vaig ser professora de ioga dinàmic durant 2 anys.

En 2016 em vaig especialitzar en YOGATERAPÈUTIC  per l’escola internacional Fisiomyoga. Al novembre de 2017 vaig realitzar un seminari sobre el sistema miofascial amb la mateixa escola.

Foto

Zoe Balasch

 

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. En paral-lel estudia diferents tècniques de dansa i dansa-teràpia a la UAB  i a l’ INEFC Lleida i  forma part de diferents companyies dedicant-se a la dansa i la creació escènica.

Practica ioga durant anys i decideix  formar-se com a professora de Hatha ioga com  agraïment a tot el què li va brindar la meditació i  la pràctica del ioga quan li va ajudar en una etapa difícil de la vida en què la seva maternitat es va veure truncada bruscament.

Estudia al Centre de ioga l’OM amb en Miquel Gabarró, titulació regulada per l’AEPY (2007-2011) i posteriorment fa l’acreditació de la Generalitat de Catalunya. En acabar la formació s’endinsa en el cant de mantras i la cosmologia del so estudiant diversos anys  Naad ioga ( ioga del so) amb Quim Altés, Surinder Singh, Mark Dyczkowski i Amelia Cuni. Des del 2011 segueix les ensenyances del ioga no-dual del Caixmir amb Eric Baret. Estudia llengua i literatura Sànscrita a la Universitat de Barcelona amb la Dra.Ma Elena Sierra. Viatje al Nord de la India on passa una temporada a l’Ashram Yoga Niketan de Rishikesh, vinculat a les ensenyances de Swami Yogeshwaranand Paramhamsa.

Des de fa 15 anys  combina la docència amb la creació artística. Com a professora de ioga es defineix la prioritat de donar suport al camí que ha de recórrer cadascú individualment. Referent a la línia pedagògica que segueix,  el què millor li defineix és facilitar i crear espais per a que aparegui un cos disponible al moment present.

Foto4

Jànhavi

 

El ioga forma part de la meva essència des de que vaig néixer. Ja des de la panxa de la meva mare, fins els 4 anys, vaig estar vivint amb els meus pares entre un ashram de Barcelona i un de Ganeshpuri (Índia) de Swami Muktananda Paramahamsa.

Amb 11, 12 i 14 anys passava els estius a l’ashram de Shanti Mandir, de Mahamandaleshwar Swami Nityananda (successor del Swami esmentat abans), on assistia als retirs de ioga per a nens, on consistia en classes de meditació, kirtans i estudis de filosofia vedanta i de Kashmir Shaivism d’una forma molt amena per als nens.

Al anar creixent, vaig seguir tenint ganes d’aprendre i conèixer aquesta filosofia de forma més profunda, fent diferents viatges a la Índia per estudiar i immergint-m’hi.

Sempre ho havia portat com una cosa molt íntima meva, fins que fa dos anys i sense jo buscar-ho, em va sortir la possibilitat de poder donar classes de ioga. Ho vaig provar, i em va semblar fascinant tenir la oportunitat de poder transmetre a la gent, des de la meva més humil manera, el que jo entenc com a ioga.