SERVEIS
633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-633,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

SERVEIS

Classes Particulars

Classes particulars son una oportunitat de tenir atenció totalment personalitzada.

Tu tries el tema o aspecte de la pràctica de la qual sents que necessites més informació o en la que vols avançar o profunditzar (per exemple: més treball de braços, de flexibilitat, equilibri, reforçar el teu centre, respiració…) Rebràs una atenció en la que se’t guiarà en la practica, ajustant i corregint les postures i la respiració a les teves pròpies necessitats.

Ès una bona eina, tant per a principiants, que necessiten una atenció particular, com per a practicants més avançats que volen perfeccionar i profunditzar en la seva pràctica.

També és molt recomanable si tens algun problema o dolència i no pots assistir a classes normals en grup. Potser les classes no s`ha adaptant al teu horari?.

Demana una cita i buscarem l’horari més adequat. Namaste

Coahing Emocional i Relaxació amb Bols Tibetans

Com a Coach el meu objectiu es acompanyar-te en el viatge que et porta des de el que ETS a què vols SER, tot de forma simple, segura i amb confiança i en un espai tranquil i relaxant. Tots passem per moments i situacions d’angoixa, desànim, fracàs (separacions, pèrdues, abandonaments, addiccions, patrons repetitius…) la meva missió serà ajudar-te a transformar aquets obstacles en oportunitats per al teu canvi definitiu potenciant les teves motivacions, augmentant la teva autoestima, treballant les teves inseguretats i tot allò que t’allunyi de la teva meta, per això t’ensenyaré a “ESTIMAR-TE” i esbrinar “QUE VOLS PER LA TEVA VIDA”, doncs en saber qui SOM podem conèixer cap a on ens dirigim, d’aquesta forma el camí es farà més fàcil i junts ho aconseguirem.

Curs Mindfulness

Mindfulness, el nom ve de la tradició budista, del moviment que es diu Vipassana. El seu significat és ‘atenció plena’ i en termes psicològics es basa en  l’entrenament de la concentració, l’atenció i la consciència. Consisteix en prestar atenció total al moment present, influir en les emocions del moment, en els pensaments, en sorolls, en sensacions físiques.

Coaching Nutricional

El Coaching nutricional, és un nou mètode que ens dòna una perspectiva diferent sobre la gestió de les pautes alimentàries fent que la persona sigui la protagonista del procés, fomentant l’autogestió i reforçant la confiança i motivació en un mateix. Segons la International Asociation of Coaching (IAC), el Coaching es un procès transformador de la consciència, de descobriment i de creixament personal i professional. Donem les eines necessàries per a re-definir els objectius i realitzar el seu propi pla per a millorar els seus hàbits alimentaris de forma permanent.

Ara es el moment de cuidar-se !