SERVEIS
633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-633,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1413
 

SERVEIS

Classes Particulars

Cap de les nostres classes s’ha adaptan al teu horari?, hi ha una seqüència especial per obrir mes els malucs?, les espatlles , la ment?, equilibrar la tiroides?, desitges augmentar la flexibilitat compromesa per la artritis o malalties similars?, estirar el psoas iliac ?.

Tard o dora tots hauríem de regalar nos unes classes particulars.

Com a principiants va bé pendre classes per aclarir tots el dubtes i com alumne mes avançat per profunditzar en la teva practica.

Coahing Emocional i Relaxació amb Bols Tibetans

Com a Coach el meu objectiu es acompanyar-te en el viatge que et porta des de el que ETS a què vols SER, tot de forma simple, segura i amb confiança i en un espai tranquil i relaxant. Tots passem per moments i situacions d’angoixa, desànim, fracàs (separacions, pèrdues, abandonaments, addiccions, patrons repetitius…) la meva missió serà ajudar-te a transformar aquets obstacles en oportunitats per al teu canvi definitiu potenciant les teves motivacions, augmentant la teva autoestima, treballant les teves inseguretats i tot allò que t’allunyi de la teva meta, per això t’ensenyaré a “ESTIMAR-TE” i esbrinar “QUE VOLS PER LA TEVA VIDA”, doncs en saber qui SOM podem conèixer cap a on ens dirigim, d’aquesta forma el camí es farà més fàcil i junts ho aconseguirem.

Curs Mindfulness

Mindfulness, el nom ve de la tradició budista, del moviment que es diu Vipassana. El seu significat és ‘atenció plena’ i en termes psicològics es basa en  l’entrenament de la concentració, l’atenció i la consciència. Consisteix en prestar atenció total al moment present, influir en les emocions del moment, en els pensaments, en sorolls, en sensacions físiques.

Meditació DHYANA

Conscient o inconscientment, tots busquem la pau que la meditació aporta a la ment. Tots tenim les nostres pròpies maneres de trobar la pau, els nostres propis hàbits de meditació: des de l’anciana que se senti a teixir al costat del foc, al navegant que en una tarda d’estiu es llisca ociosament pel riu, oblidant del transcurs del temps.

Perquè, quan l’atenció esta totalment esbalaeix, la ment guarda silenci; quan aconseguim restringir els nostres pensaments a un sol objecte, la incessant xerradissa interna es deté.

Coaching Nutricional

El Coaching nutricional, és un nou mètode que ens dòna una perspectiva diferent sobre la gestió de les pautes alimentàries fent que la persona sigui la protagonista del procés, fomentant l’autogestió i reforçant la confiança i motivació en un mateix. Segons la International Asociation of Coaching (IAC), el Coaching es un procès transformador de la consciència, de descobriment i de creixament personal i professional. Donem les eines necessàries per a re-definir els objectius i realitzar el seu propi pla per a millorar els seus hàbits alimentaris de forma permanent.

Ara es el moment de cuidar-se !

Lloguer de Sala

El estudi de ioga Om Shanti ofereix el servei de llogar la sala de ioga a un altre tipus d’ activitat, com pot ser cursos terapèutics, tallers, meditacions, propostes de cursos de creixement personal compatible amb la filosofia del centre.

El objectiu del centre es el desenvolupament de diferents disciplines donant el millor de nosaltres mateixos per al desenvolupaments de l’alumne.