COACHING EMOCIONAL
1447
page-template-default,page,page-id-1447,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

COACHING EMOCIONAL

Especialista en Coaching Emocional i Relaxació amb Bols Tibetans amb més de 12 anys d’experiència.

Formada com a Tècnica Superior en Coaching e Intel·ligència Emocional en Rambla Institut en BCN.

Diplomada experta en Intel·ligència Emocional  a distancia pou UNIR de Mèxic.

Curs d’Intel·ligència i Coaching Emocional a distancia per l’UBA.

Curs de sanació amb Bols Tibetans, nivells I, II, III, amb el professor R. Monsonis.

Diploma de Sanació Energètica i Emocional a través dels chakras. Nivell I, II. Ac. Magenta.

Curs de teràpia HO’OPONOPONO, avalat per “The Foundation of I del Dr. Len”.

Graduada en Massatges de Relaxació, Sensitius, Energètics i Aromateràpia. Centre de Teràpies Integrals del Bages.

Llicenciada en Historia i Geografia per l’UB.

Especialitzada en Historia de l’Art per l’UB.

Doctorada en Egiptologia per la Universitat de Pisa.

 

Meri López

Coaching Emocional i Relaxació amb Bols Tibetans

Om-Shanti, hem incorporat Coaching Emocional i Relaxació amb Bols Tibetans, amb el objectiu d’acompanyar-te en el viatge que et porta des de el que ETS a què vols SER, tot de forma simple, segura i amb confiança i en un espai tranquil i relaxant.

 

Però que es el que realment diferencia aquesta teràpia de coaching de les altres?.

 

ELS BOLS TIBETANS, son un instrument important en aquesta teràpia, després de molts anys exercint vaig comprovar que en les sessions a on s’utilitza aquests bols i a través de la seva vibració els pacients aconsegueixen una relaxació físic mental i emocional amb una major predisposició al canvi i per tant millors resultats escurçant així els temps de la teràpia.

 

Malgrat les llegendes que trobem sobre ells, els bols tibetans, van ser concebuts des de l’antiguitat amb finalitats terapèutiques tant per a sanar com per a omplir-nos d’energia curativa i trobar així la felicitat i pau mental tan necessària per a l’ésser humà.

 

Com a terapeuta en relaxació amb els bols tibetans m’agradaria fer-los saber que independent a el coaching emocional, aquest massatge per si mateix aporta grans beneficis al nostre organisme com:

  • Relaxació i augment de l’energia vital.
  • Alliberament de tensions i contractures.
  • Desbloqueig de trastorns emocionals.
  • Millora de la concentració, la creativitat i la visió.
  • Reforça el sistema immunològic. Augment de les defenses de l’organisme.
  • Expansió i intensificació al cos àuric.
  • Augmenta l’auto confiança.
  • Equilibra els hemisferis cerebrals.
  • Controla els estats d’ansietat, depressió, estrès, insomni e hiperactivitat.
  • Equilibra el cos físic, emocional, mental i espiritual.

 

Aquest massatge  basat en la filosofia Oriental també treballa els chakras en profunditat eliminant possibles bloquejos existents en ells mateixos mitjançant la vibració.

 

La física mes contemporània assegura que tot en la terra està compost de vibració d’aquí el poder i l’energia dels bols tibetans. Quan patim un canvi físic, mental, te que veure amb una variació vibratòria llavors les cèl·lules de el nostre cos vibren en freqüències diferents les unes de les altres i tenim com a resultat una dolència, és llavors quan els bols ens ajudaran a canviar aquesta estructura cel·lular alterant la nostra vibració, per això col·locarem el bol en determinades zones i ho farem vibrar perquè les nostres cèl·lules entrin en contacte amb aquestes ones i produeixen una vigorització física i energètica de l’organisme que ens ajudarà a relaxar-nos i a facilitar-nos el retrobament amb nosaltres mateixos.

 

No hi ha que oblidar que el bols tibetans van ser concebuts per l’evolució de l’ésser humà, fins a tal punt que els seus efectes benèfics i sanadors es manifestant des dels cossos més subtils fins al cos físic.

 

Per últim m’agradaria animar-te a provar aquestes teràpies i si em deixes travessar amb tu les teves pors, t’ensenyaré a volar.