CONCERT VIBRACIONAL
830
page-template-default,page,page-id-830,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

CONCERT VIBRACIONAL

Els bols de vidre de quars i els alquímics de minerals tenen una estructura molecular interna en espiral, molt similar a la de l’ADN.

 

Les ones del so produït  pels bols de quars indueixen a un estat d’una gran relaxació.

La vibració repercuteix en la columna, que actua com un poderós vehicle de ressonància, i s’ expandeix a través del sistema nerviós cap a les nostres cèl·lules, els teixits i els òrgans.

 

Participar en un concert vibracional, o massatge del so, ens fa entrar en un estat meditatiu que ens facilita i ens apropa a l’autocuració. En aquest estat de relaxació, la vibració treballa a nivell físic, emocional i energètic, equilibrant-se fins al seu estat natural, desbloquejant punts crítics i activant el nostre interior. Sentir els sons, les vibracions i l’harmonia és una experiència única.

 

Nosaltres som éssers que també vibrem a diferents freqüències, cada òrgan, cada cèl·lula del nostre cos vibra amb una freqüència de ressonància específica, per tant som éssers sonors, som vibració, som so.

 

Després d’un concert vibracional, massatge del so, amb sons harmònics i freqüències específiques, la majoria de gent se sent plena d’energia i equilibrada físicament, emocionalment i espiritualment.