RETIR VIBRANT AMB ELS ELEMENTS
1708
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1708,bridge-core-2.9.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

RETIR VIBRANT AMB ELS ELEMENTS

Retir Vibrant amb els elements

Del 4 al 6 de juny 2021

Durant el cap de setmana del 4 al 6 de juny farem un viatge iniciàtic pels cinc elements: la terra, l’aigua, el foc, l’aire i l’èter que permetrà connectar amb tu mateix@ i coneixèr-te millor. A través de la pràctica postural de hatha ioga, la meditació, la respiració i el ioga nidra, la teva salut i l’energia s’incrementarà notablement.

Descobrirem el silenci del lloc amb exercicis de meditació que ens portaran a depurar-nos de l’excés de soroll intern, per arribar a calmar la ment i,  estar en pau amb nosaltres mateixos.

També connectarem amb el poder guaridor de la vibració sonora a través de la música i el cant de mantres, des de la perspectiva del naad ioga, ioga del so i a través d´un viatge sonor amb diferents instruments, ( tempura, sardar, bols tibetans, kalimba, digeridoo),sota la llum de les estrelles i la lluna.

Caminarem entre arbres i respirarem l’aire de la natura, un Bany de Bosc, Shinrin-Yoku, en un entorn d’alt valor paisatgístic. Cuidar-nos físicament i mentalment, ens omple de vida i alegria, ens connecta amb nosaltres mateixos. Es una empenta d’energia que ens aporta el valor de quim som des de la humilitat.

Un lloc on podrem eliminar tensions, calmar i relaxar la ment, gaudir de l’entorn… tenir temps i espai per connectar més profundament amb tu mateix/xa, i amb el teu cos. Uns dies que et podràs allunyar de les distraccions de la teva vida diària i et portarà cap a dins, cap al teu interior per construir resistència, força i un perfecte reequilibri emocional. On ens cuinaran menjar sa i saludable, vegetarià, i vagà.

Tot això a Can Vital, situada a l’Alt Penedès, en un emplaçament únic envoltat de natura. La seva ubicació ens oferirà un lloc tranquil, acollidor, ideal per el nostre propòsit i poder gaudir d’agradables moments de silenci, tranquil·litat i pau, on podrem submergir-nos per reposar i trobar la harmonia física i mental.

La Carme i en Frederick, una parella entusiasta que impulsen el projecte de Can Vital, ens acolliran amb tota la cura i bona energia que els caracteritza. Can Vital és en una masia restaurada amb molta elegància arquitectònica i conservant l’estil de la masia original del 1872. Es troba situada  a la Vall de la riera de Mediona, Alt Penedès i tenen el Certificat Biosphere, un compromís per reduir la petjada de carboni i col·laborar amb la cura del Medi Ambient. Un lloc que no oblidaràs, amb  un munt d’espais  i racons per gaudir de la intimitat, la calma i la tranquil·litat.

El retir és a cura d’Enka Shanti i Zoe Balasch, les dues , som professores de hatha ioga amb més de 15 anys de dedicació  a l’ensenyança i acompanyant grups.

L’allotjament és en habitacions dobles (possibilitat amb habitació individual).

Regala’t aquesta experiència!

Vens a compartir aquest viatge amb nosaltres?

PROGRAMA

Dia 4 de Juny
Recepció a partir de les 16:00 h.
18:30-20:00 Presentació del curs i sessió de Ioga, on es treballarà l’element TERRA.
El més estable de tots, estableix la confiança, seguretat, fermesa.
21:00 Sopar.
22:00 Ioga Nidra amb bols tibetans.
Dia 5
8:00 Pranayama – Meditació.
09:00 Esmorzar.
10:30-12:00 Sessió de Ioga, l’element FOC.
Per la neteja interior, per cremar el que està estancant. Es un element emocional, atén
a les emocions mes actives i dinàmiques.
13:00 Visita a la masia obrador de cervesa artesana Agullons (opcional).
14:00 Dinar.
Temps lliure per piscina, sauna, descans…
17:00-18:15 Sessió de Ioga, element AIGUA.
Per cultiva la fluïdesa i flexibilitat. Esta associat amb el segon chakra Svadhisthasana, es
troba en la regió de la pelvis, estan associades amb les emocions, la passió, el plaer, la
creativitat, la fluïdesa i la sexualitat.
18:30 Bany de Bosc.
21:00 Sopar.
22:00 Viatge sonor amb diferents instruments: Tampura sardar, bols tibetans,
didgeridoo, kalimba…

Dia 6

8:00 Pranayama – Meditació.

9:00 Esmorzar.

10:30-11:45 Sessió de Ioga, element AIRE.

En el cos esta ubicat en el sistema nerviós i respiració. Associat amb el quart chakra, Anahata, si està equilibrat podem donar i rebre amor, sentir llum i obrir-nos, ser compassius, sentir-nos motivats i expressar agilitat.

12:15-13:30 element ETER, es l´espai de la vida, la distensió i l’estirament crea un espai dins nostra, i ens porta en un estat de llibertat.

14:30 Dinar

16:00 Clausura, acomiadament.

Un lloc on podrem eliminar tensions, calmar i relaxar la ment, gaudir de l’entorn… tenir temps i espai per connectar més profundament amb tu mateix/xa, i amb el teu cos. Uns dies que et podràs allunyar de les distraccions de la teva vida diària i et portarà cap a dins, cap al teu interior per construir resistència, força i un perfecte reequilibri emocional.

Durant aquest cap de setmana de primavera deixa’t acompanyar i gaudeix!.